Internet prodavnica - VirtueMart

VIRTUEMARTcWeb prodavnica ( internet prodavnica) - je web aplikacija prvenstveno namenjena prodaji robe preko intrerneta.

Aplikacija sadrži 3 celine:

    Front Office - deo aplikacije namijenjen kupcima
    Back Office - administratorska aplikacija koja pored administracije artikala ima ugrađen CMS za izmenu dodatnog sadržaja na internet prodavnici (statičke stranice, viesti i sl.), kao i podršku za kreiranje raznih statistika
    Web Services - koji omogućuju integraciju web prodavnice sa robnim knjigovodstvom od koga može da preuzima podatke o stanju artikala na lageru i kome može da šalje formirane narudžbe, koje se nakon isporuke prevode u račune.


Zamislite da imate 5000 ili 10000 hiljada artikala u svojoj ponudi. Pored toga treba  da zamislite da imate svoj web sajt i da na tom sajtu imate katalog ili internet prodavnicu koji ima sve te artikle i da svi ti artikli imaju svoj opis, cenu, mogucnost web porucivanja, lager listu.
Ovako sve pocinje od ideje koju treba sprovesti u delo. Prilikom izrade internet prodavnice ili popularno (e-commerce, e-shop, e-prodavnica, web prodavnica...),  rešenje koje Vam možemo ponutiti je VirtueMart. Ovo je aplikacija koja se koristi kako za male tako i za velike i kompleksne izrade internet ili web prodavnica. VirtueMart je Open Source eCommerce rešenje koje se koristi sa Content Management Sistemom (CMS) zvanim Joomla! Zbog svoje popularnosti ova komponenta je preuzeta vise od 3 miliona puta.

Neke od mogucnosti koje VirtueMart internet prodavnica ima su sledece: Opširnije...

Copy of banner website design1. Savremeni marketing i komunikacija sa kupcima putem internet prodavnice


Internet prodavnica Vam omogućava da na jednom mestu predstavite kompletnu ponudu, da sve informacije uvek budu aktuelne i da infirmacije vase web prodavnice Vašim kupcima to budu dostupne non-stop, na celoj  teritoriji Srbije.  Nešto što ne možete postići ni na jedan drugi način
Svojim kupcima omogućavate da brže i lakše dođu do potrebnih proizvoda putem internet prodavnice- "kupovina iz fotelje"

Opširnije...

Copy of web design1. Kompletna usluga


Mi Vam obezbeđujemo sve što Vam je potrebno: tehničko rešenje, obuku, tehničku podršku,  i dodatne usluge po potrebi. Na taj način u startu su eliminisani potencijalni problemi koji mogu nastati usled loše koordinacije više učesnika, i sigurni ste da nećete doći u situaciju da ne možete da odgovorite na zahteve Internet prodaje i internet prodavnice.

2. Rešenje za prodaju

Opširnije...


world-cartKome je rešenje namenjeno?


Web prodavnice su namenjene svim prodavcima koji imaju  viziju o širenju svog poslovanja preko Interneta, bez obzira ne veličinu firme i vrstu artikala. Nema  nikakvih posebnih zahteva. Za korišćenje našeg sistema nisu potrebni zaposleni sa tehničkim poznavanjem Interneta, već se za to može obučiti svako sa znanjem osnova rada na računaru.

Osnovne prednosti i neke od najosnovnijih funkcija ovog sistema:

Opširnije...

Kontakt

BILDSTUDIO
Fotografisanje objekata i proizvoda i izrada internet prezentacija
PIB: 111981391
Matični: 65784688
Tel: 064/170-180-6 i 011/4123-968
e-mail: office@bildstudio.in.rs