Redovan Update (Joomla zajednica redovno objavljuje nove verzije, koje otklanjaju do tada otkrivene propuste. Ako koristite staru verziju Joomla CMS sistema, znajte da su propusti u toj verziji po pravilu javno dostupni i oni koji znaju mogu to da iskoriste kako bi Vam oborili i preuzeli sajt. Ako redovno azurirate sajt novom verzijom, sanse da Vam neko obori sajt su svedene na minimum!)

Cena: 5,00 eur na mesecnom nivou

Mesecni Backup sajta (Jednomesecni backup Vaseg sajta , tako da ukoliko bi doslo do ostecenja istog iz vise razloga (hakovanje, pad servera, migracija Vaseg sajta na drugi server i sl.) Vas sajt (sa svim modulima, komponentama i dodacima) bi sa minimalnim trudom mogao ponovo biti vracen u predjasnje stanje, u zavisnosti od promena koje su se desile na sajtu gledano od poslednjeg backupa.)

Cena: 5,00 eur na mesecnom nivou

Svakodnevni Backup baze podataka (Uz pomoc ove usluge, svaka promena na Vasem sajtu bi bila svakodnevno cuvana npr. cenovnici, popusti, razni tekstovi, slike, galerije itd. Time biste, zajedno sa backup-om celog sajta (opcija 2), prakticno imali svakodnevno cuvanu kopiju svog sajta.)

Cena: 5,00 eur na mesecnom nivou

Ukoliko se odlucite za sve tri opcije, od nas dobijate mesecno 5 sati besplatne podrske. Za svaku pomoc, problem, savet ili bilo koju promenu na sajtu za koju niste vesti, mi smo tu za Vas. Ili pak ukoliko se desi da Vas sajt bude hakovan (oboren), usluga oporavka Vaseg sajta je besplatna!

Napomena: Ovo su samo neke od osnovnih i najprakticnijih stvari koje možete uraditi kako biste zaštitili svoj web sajt. Iste niste u obavezi da koristite, ali pritom svaka promena na Vasem sajtu i eventualni pad Vaseg sajta bi se naplacivao u zavisnosti od konkretne situacije i po vazecem cenovniku.

Dodatne usluge su u manjem obimu integrisane u svaki od paketa u redovnom održavanju sajta koji imamo u ponudi što zadovoljava potrebe većine naših  klijenata.


Kontakt

BILDSTUDIO
Fotografisanje objekata i proizvoda i izrada internet prezentacija
PIB: 111981391
Matični: 65784688
Tel: 064/170-180-6 i 011/4123-968
e-mail: office@bildstudio.in.rs