Kupac sve manje ima vremena da ide od prodavca do prodavca, i da se na taj način informiše o robi, uslugama i ceni. Uz minimalne troškove i iz svog doma, uz pomoć interneta, doći će do traženih informacija i na taj način pronaći najpovoljniju ponudu (proizvod, cena, blizina stanovanja, i sl.).
Vreme u kojem živimo je vreme interneta. Ukoliko još nemate svoju web prezentaciju, Vi ste uskraćeni svakim danom za sve veći broj potencijalnih kupaca koji su odabrali Vašu konkurenciju, a ne Vas! Opširnije...

Mala preduzeća specifično posluju na tržištu tako da vrlo lako mogu profitirati svojim prisustvom na internetu. Vrlo često ista nemaju definisane marketinške i druge ciljeve koji bi im omogućili učvršćivanje odnosa sa postojećim klijentima i stvaranje novog poslovnog potencijala. Naša pomoć takvim preduzećima da postave dostižne ciljeve i da naprave websajt koji može podsticati i podržati njihova dalja širenja i razvoj je sledeća: Opširnije...
Srednjim i velikim preduzećima je potrebno internet softversko rešenje koje bi pratilo dinamičnost i evoluciju takvih preduzeća. Cilj jednog ovakvog softvera jeste da se postavi adekvatno sistemsko okruženje za upravljanje internet prezentacijom kompanije a u cilju obezbedivanja neophodne ažurnosti informacija.

Naša internet programska rešenja su bazirana na CMS tehnologiji i potpuno prilagođena Vašim potrebama za websajtovima, portalima, aplikacijama koje pospešuju radne procese, elektronskim prodavnicama...

Rešenja su usmerena na dugoročnu saradnju i postizanje sledećih ciljeva: Opširnije...

Cilj jednog ovakvog sistema je da se poboljša učinkovitost upravljanja internet sajtom neprofitne organizacije kroz omogućavanje pravovremenog ažuriranja svih neophodnih informacija, podataka, fajlova, multimedije, dokumenata i sl.Cilj svake uspešne neporfitne organizacije jeste stvoriti interesovanje potencijalnih donatora i prezentovanje informacija ljudima koji mogu imati koristi od njihovog rada. Ovi ciljevi su teško ostvarivi kada su zaposleni preoperećeni, a budžet ograničen. Bildstudio može prilagoditi websajt Vašim potrebama i omogućiti zaposlenima da sami menjaju sadržaje bez dodatnih troškova zapošljavanja webmastera.

Sistem koji Vam možemo ponuditi sadrži sledeće dodatke: Opširnije...
Bildstudio Vam može ponuditi moćan softver koji vam može omogućiti postavljanje online izdanja vaših novina, magazina, radio ili TV stanica. Osim tekstova sa naslovima, podnaslovima i fotografija, možete postaviti reklame, oglase, zaštićeni deo za pretplatnike, kao i arhivu.

Osim osnovnog modula koji daje veliki broj opcija, možemo vam ponuditi i dodatne module kao što su: RSS Syndication modul, menadžer banera, menadžer dokumenata, forum, blog, komentarisanje tekstova, foto galerija, povezivanje na druge baze podataka i sl.

Ovakav jedan sistem je odličan iz više razloga:
Opširnije...
Državne institucije na svim nivoima sve više se okreću pružanju usluga preko Interneta gradjanima, svojim zaposlenima i poslovnim partnerima. Kako bi državne institucije izašle u susret svojim biračima koji traže bolji i kvalitetniji pristup informacijma i brži odgovor na svoja pitanja i zahteve, kao i bolju sinhronizaciju informacija i povećanje efikasnosti rada, mi Vam za tu svrhu možemo ponuditi sledeće:

Javni Internet Portal

Ovakav portal, adekvatno podešen, bi bolje služio gradjanstvu, poboljšao rad zaposlenima u javnom sektoru i olakšao i uredio sledeće odnose: Opširnije...

Kontakt

BILDSTUDIO
Fotografisanje objekata i proizvoda i izrada internet prezentacija
PIB: 111981391
Matični: 65784688
Tel: 064/170-180-6 i 011/4123-968
e-mail: office@bildstudio.in.rs