Snimanje videa  koji će unaprediti poslovanje vaše kompanije


U poslednjih nekoliko godina video snimak je postao jedan od bitnijih elemenata u promociji kompanija putem interneta i društvenih mreža. Postalo je trend da svaka uspešna firma iza sebe ima nekoliko promotivnih filmova kojima će demonstrirati i prikazati svoje usluge i proizvode. Marketinška poruka koja prati video je jasna i treba da ubedi vaše buduće klijente da se opredeli upravo za vašu firmu, proizvod ili uslugu.

dron osmoAko je došlo pravo vreme da želite da napravite promotivni video vašeg proizvoda ili usluge, možete kontaktirati tim BILDSTUDIA  kako bismo za vašu kompaniju osmislili, snimili, montirali  video materijal u Full HD ili 4K filmskom formatu. BILDSTUDIO vrši proizvodnju promotivnih filmova, reklama za sajtove i društvene mreže, i to uz profesionalan kvalitet i najmoderniju opremu.

Tu smo da naše zajedničke ideje sprovedemo u adekvatan video snimak, zanimljiv i lako dostupan, a čiji će zadatak biti da unapredi vaše poslovanje.

 

Oprema koju upotrebljavamo


Oprema koja snima u Full HD i 4K rezoluciji je standard koji koristimo u našoj produkciji. Posedujemo kamere koje snimaju u 4K filmskom formatu, mikrofone i mikrofon bubice, gimbale i setove objektiva za snimanje fotografija. Takođe, raspolažemo i dronovima, za snimanje iz vazduha i sve to u Full HD i 4K rezoluciji. Ujedno, uz pomoć dronova snimamo i 360 virtualne ture iz vazduha.

Snimljene video materijale obrađujemo uz pomoć snažnih računara kako bismo posao postprodukcije obavili u što kraćem roku i na taj način isporučili klijentu obrađeni video materijal u najkraćem mogućem roku. 

 

Video sadržaji koje kreira naš studio:


- Korporativni filmovi firmi
- Promo filmovi proizvoda ili usluga
- Video za web sajtove i društvene mreže
- Snimanje hotela i restorana
- Reklame za  web
- Timelapse snimanje
- Filmovi o turizmu…
- Snimanje objekata (kuća, zgrada, vila i hotela)
- Snimanje za potrebe agencija za nekretnine i građevinskih firmi
- Snimanje salaša, vinograda, splavova, plaža, etno sela, kuća za odmor
- Snimanje za potrebe kompanija (kompanijski prostori i zgrade)

Kontakt

BILDSTUDIO
Fotografisanje objekata i proizvoda i izrada internet prezentacija
PIB: 111981391
Matični: 65784688
Tel: 064/170-180-6 i 011/4123-968
e-mail: office@bildstudio.in.rs