Korisno

virtuelnasred0Ukraden Vam je laptop!? To i ne mora biti toliko veliki problem ako vaš laptop može da vas nazove. Postoji bezbedonosni program pod nazivom Prey. Isti šalje podatke o lokaciji kada vaš laptop nije kod kuće.

Ako je vaš laptop ugraden, uz pomoć programa Prey vaš laptop skenira WiFi mrežu i ukoliko nađe slobodnu, Opširnije...
virtuelnasred0Ukoliko vam je internet preopterećen, bilo da ste kući, na poslu ili možda u nekom hotelu uz pomć besplatnog alata Who Is On My WiFi za windows koji besplatno možete preuzeti na www.whoisonmywifi.com možete otkriti ko vam neovlašćeno krade vaš WiFi

Who Is On My WiFi vam omogućava da odredite skenirate celu kućnu ili poslovnu mrežu kako biste odredili koji su uređaji spojeni na nju. Opširnije...

test-internetaDešava se da nam internet ponekad jako sporo radi, stranice se otvaraju uz veoma dugo čekanje... poput vozova na našim železničkim stanicama, krenuli su a kada će stići na stanicu niko ne zna!?

Da bismo saznali koji je uzrok tome, mislim na sporo otvaranje internet stranica, pre svega treba istestirati našu internet konekciju. Da li je ona stvarne brzine koju zaista i plaćamo ili je problem u našem računaru ili operativnom sistemu koji je možda zaražen virusima i sl.

Opširnije...
odabir-dokumenataVrlo često imamo potrebu spojiti jedan ili više PDF dokumenata. Program uz pomoć koga to možemo uraditi ( Adobe Acrobat ) je komercijalni program i nije baš jeftin, ali na sreću postoje i besplatna rešenja. Jedno od njih je FoxiUtilisov program Marge PDF.

U ovom kratkom uputstvu ćemo Vam pokazati kako da jednostavno i brzo spojite više PDF dokumenata u jedan.  Opširnije...

Kontakt

BILDSTUDIO
Fotografisanje objekata i proizvoda i izrada internet prezentacija
PIB: 111981391
Matični: 65784688
Tel: 064/170-180-6 i 011/4123-968
e-mail: office@bildstudio.in.rs