Podrška, dodatne usluge, šta ako?
U ponudi imamo i paket usluga koji će dodatno obezbediti Vašu internet prodavnicu i koji će Vam omogućiti dodatnu promociju i statistiku Vaše internet prodavnice:
  1. Tri sata besplatne podrške mesečno (Za svaku pomoć, problem, savet ili bilo koju promenu na sajtu za koju niste vešti, mi smo tu za Vas)
  1. Redovan Update (Joomla zajednica redovno objavljuje nove verzije, koje otklanjaju stare propuste. Ako koristite staru verziju Joomla CMS sistema, znajte da su propusti u toj verziji po pravilu javno dostupni i oni koji znaju mogu to da iskoriste kako bi Vam oborili i preuzeli sajt. Ako redovno ažurirate sajt novom verzijom, šanse da Vam neko obori sajt su svedene na minimum!)
  1. Mesečni Backup sajta (Jednomesečni backup Vaseg sajta, tako da ukoliko bi došlo do oštećenja istog iz više razloga (hakovanje, pad servera, migracija Vaseg sajta na drugi server i sl.) Vaš sajt (sa svim modulima, komponentama i dodacima) bi sa minimalnim trudom mogao ponovo biti vraćen u pređašnje stanje, u zavisnosti od promena koje su se desile na sajtu gledano od poslednjeg backup-a.)
  1. Svakodnevni Backup baze podataka  (Uz pomoć ove usluge, svaka promena na Vašem sajtu bi bila svakodnevno čuvana npr. cenovnici, popusti, razni tekstovi, slike, galerije itd. Time biste, zajedno sa backup-om celog sajta (opcija 4), praktično imali svakodnevno čuvanu kopiju svog sajta.)
  1. Ukoliko iz bilo kojih razloga Vaš sajt bude oboren (hakovan), usluga oporavka istog je besplatna.
  1. Prijava Vašeg sajta na Google Analytics kao i pristup panelu gde možete saznati koje su najtraženije ključne reči koje posetioci upisuju u pretraživač (google) i preko kojih dolaze do Vas, koji su sajtovi koji Vam šalju najviše poseta, odakle dolaze Vaši posetioci, koliko prosečno  strana pogleda svaki posetilac, mapa sveta sa prikazom grada i broja posetilaca iz tih gradova koji su došli na Vaš sajt, koje stranice su najčitanije na Vašem sajtu, prosečno vreme provedeno na Vašem sajtu i sl.
  1. Svakodnevna briga o Vašem poslovanju preko interneta i Vašem sajtu kroz predloge i sugestije o novim komponentama i dodacima koji bi povećali posetu Vašeg sajta a samim tim i broj klijenata kao kupaca-korisnika Vaših proizvoda i usluga.
Kompletan paket usluga Vam je uračunat u cenu godišnjeg održavanja sa domenom i hostingom. Za one kojima treba više od ovoga, moguće je naknadno ugovoriti napredno održavanje Vašeg sajta.